Verhuur

Wat doen wij precies?

Wilt u uw evenement, festival of bedrijfsfeest naar een hoger niveau tillen? Dan bent u bij Flux Sound and Light aan het juiste adres! Als geluidsbedrijf en lichtbedrijf bieden wij audiovisuele oplossingen van hoge kwaliteit. Wij werken met topmerken zoals Midas, Sennheiser, DB Technologies, ADJ, Elation, Smaart, Avolites, Yamaha, Shure, Audac, L'Acoustic en nog veel meer A-merken, waardoor we altijd de beste apparatuur kunnen leveren.

Onze technici hebben jarenlange ervaring en zijn gespecialiseerd in het leveren van maatwerk. Wij zorgen ervoor dat uw evenement perfect verloopt en dat uw gasten een onvergetelijke ervaring hebben. Of het nu gaat om een bruiloft, bedrijfsevenement, festival of ander evenement, wij leveren altijd professioneel en betrouwbaar werk.

Als voorbeeld van onze expertise, hebben wij al vele grote evenementen en festivals mogen voorzien van de beste licht- en geluidsoplossingen. Zo hebben we bijvoorbeeld het Koningsdag-feest van de Bulldog in Amsterdam mogen verzorgen, de Nijmeegse 4-daagse feesten van licht en geluid voorzien, Jazz in Duketown sfeervol verlicht, en gezorgd voor feestelijke muziek tijdens Carnaval Oss. Ook zijn we trotse vaste leverancier van locaties zoals Boerengoed in Enspijk en Den Bosch en Hubert in Nijmegen.

Bij Flux Sound and Light zijn we niet alleen gespecialiseerd in licht en geluid, maar ook in camera en beeldwerk. Hierdoor kunnen wij uw evenement in zijn geheel verzorgen en zorgen wij ervoor dat u zich nergens zorgen over hoeft te maken. Wij zijn pas tevreden als u dat bent en werken dan ook hard om ervoor te zorgen dat onze klanten altijd tevreden zijn.

Dus, bent u op zoek naar een geluidsbedrijf of lichtbedrijf dat gespecialiseerd is in audiovisuele oplossingen voor evenementen, feesten, festivals en bedrijfsevenementen? Dan bent u bij Flux Sound and Light aan het juiste adres! Contacteer ons nu voor een vrijblijvende offerte.